© Malatya Time

Şampiyonlarla selfie...

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Karete Kata Online Şampiyonlarını misafir etti. Başkan Çınar, öğrencilerle selfie çekerek; 'Maşallah hepsi pırıl pırıl, hepsi geleceğin yıldızları. Altın Adamlar Spor Kulübümüzün hocalarını kutluyorum. Minik şampiyonlarımızı gözlerinden öpüyor, başarılarının devamını diliyorum.' dedi.

 

HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, geçtiğimiz hafta ilimizde düzenlenen, online Kata'da derece yapan ve Malatya' da ilk Boğaziçi Uluslar arası şampiyonu Melike Gülşen ve sporcu arkadaşlarını makamında misafir etti.

"ONURLANDIK"
Malatya Altın Adamlar Spor Kulübünün başarısını tebrik eden Çınar, bu küçük yaşta karate sporu mücadele eden ilimizde derece kazanan tüm çocukları tebrik ederek, hediye paketi ikram etti. Başkan Çınar, makam koltuğuna Melike Gülşen'i oturtarak, "İlimizde ve Yeşilyurt ilçemizde şampiyon olması bizleri çok onurlandırdı ve mutlu etti" dedi.

"BU ÇOCUKLAR GELECEĞİN BÜYÜKLERİ"
Altın Adamlar spor kulübü Antrenörü Sedat Turgut, misafirperverliğinden ötürü Mehmet Çınar'a teşekkür ederek, bu pandemi sürecinde bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Devlet büyüklerinin bizleri kabul etmesi, hediye ikramları ile gönüller alması çocuklarımızı mutlu etmekle beraber ufkunu açmaktadır. Bugünün küçükleri yarının büyükleri olan bu çocuklar sizlerin bu davranışlarını örnek bilip yarın  kendilerinden gelen sonraki nesillere bu güzellikleri aktaracaktır. Belki içlerinden biri belediye başkanı olacaktır" dedi.

TEŞEKKÜRLER...
Milli sporcu aynı zamanda beden eğitimi bölümü okuyan Caner Aygören, belediye başkanın davetinden ötürü teşekkürlerini ifade ederek, Bu günün anlam ve önemine değindi.
Boğaziçi Uluslar Arası şampiyonu, Barguzu Ortaokulu öğrencisi Melike Gülşen'in ise makam koltuğuna oturmanın heyecanı yaşarken, duyduğu mutluluk gözlerinden okunuyordu. Bir günlüğüne de olsa Başkan Koltuğunda oturmaktan, mutluluk duyduğunu ifade eden Gülşen, Mehmet Çınar'a başta kendilerini davet ettiği için teşekkür etti. .
Program çocuklara hediye paketi ve satranç takımı verilerek son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER