© Malatya Time

Sokakta esrarengiz olay!

Uçar Sokak'ta bulunan bir esnaf, işyerini açmaya geldiğinde kapı önünde yerde yatan bir şahsı görünce durumu ekiplere bildirdi. Yaralı şahsın yüksekten düştüğü tahmin ediliyor.

 

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya’da bir esnaf tarafından yerde yatar vaziyette bulunan şahıs hastaneye kaldırıldı. Şahsın yüksekten düştüğü tahmin ediliyor. Olay sabah 07.00 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Büyük Hüseyinbey Mahallesi'nde meydana geldi.

YERDE YARALI BULUNAN ŞAHIS HASTANEYE KALDIRILDI

Edinilen bilgilere göre, Uçar Sokak içerisinde dükkanı bulunan bir esnaf, işyerini açmaya geldiğinde kapı önünde yerde yatan 30 yaşındaki F.K’yı gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Hastanede tedavisi süren F.K.’nın yüksekten düştüğü tahmin edilirken, şahsın neden yaralandığını araştırıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER