© Malatya Time

Takımda moraller iyi

Yeni Malatyaspor’da futbolcular, teknik ekip ve kulüp yönetimi Nurettin Soykan tesislerinde gerçekleştirilen barbekü partisinde bir araya geldi.

 

HABER MERKEZİ-MALATYA
Süper Lig'in 41. haftasında sahasında Hatayspor'la berabere kalan Yeni Malatyaspor matematiksel olarak ligde kalmayı garantiledi. Ligin 42. haftasında Galatasaray ile karşılaşacağı müsabakanın hazırlıklarını tamamlayan Yeni Malatyaspor'da futbolcular, teknik heyet ve kulüp yönetimi Nurettin Soykan Tesislerinde düzenlenen barbekü partisinde bir araya geldi. Kulübün resmi sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraflarda futbolcuların, Teknik Direktör İrfan Buz'un ve Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in neşeli olduğu görüldü.

YENİ MALATYASPOR, GALATASARAY MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Yeni Malatyaspor, ligin son haftasında deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 42. Haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacağı müsabakanın hazırlıklarını tamamladı. Düz koşu ve dinamik ısınma hareketleriyle başlayan antrenman taktiksel çift kale oyunuyla son buldu. Yeni Malatyaspor kafilesi, yarın İstanbul'a gidecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER