Teksas-Tommiks
ÖZEL HABERAtilla Kantarcı yazdı
Geçen sevdiğim bir gardaşım, yahu her şeyi yazdın da bu Teksas, Tommiks'i niye yazmıyorsun deyince, dönemimizin en önemli! konusunu atladığımı hatırladım.
Eskiler bilirler de yeni yetme çağalar bilmez. Yıkılan belediye eski binasının tam karşısında bulunan sinema tabelalarının arkasında panayır yeri gibi hareketli, cıvıl cıvıl, çeşit çeşit yemek kokularının geldiği, bici bici satıcılarının arz-ı endam ettiği, ciğerci Albay'ın ve lahmacuncuların bulunduğu, çocukların kültürlerini! artırmak için gelip kitap kiraladıkları bir yer vardı.
Amerikan ürünü, hazır yiyecek markaları henüz ülkemizde boy göstermediği için biz de kendi kültürümüzün ürünü olan lahmacunla, Albay'ın ciğer kebabı ile karınlarımızı doyururduk.
...
YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA > TIKLAYINIZ.
İlginizi Çekebilir