© Malatya Time

Teyo Emmi Bu Kez Pilav Şenliğinde Sahne Alacak

Akçadağ Dayanışma Derneği, 18 Eylül Perşembe günü saat 17.30’da dernek merkezinde düzenleyeceği 1. Pilav Şenliği ile katılımcılara kültür dolu bir akşam yaşatacak. Tiyatro gösterisi, konserler ve imza günüyle dolu etkinlikte yöresel tatlar da ön planda olacak.

Akçadağ Dayanışma Derneği, kültürel birlikteliği ve sosyal dayanışmayı artırmak amacıyla 1. Pilav Şenliği düzenliyor. Etkinlik, 18 Eylül Perşembe günü saat 17.30’da dernek merkezinde gerçekleştirilecek.

YÖRESEL YEMEKLER VE SANAT DOLU BİR AKŞAM

Şenlik kapsamında çeşitli etkinlikler katılımcıları bekliyor. Programda yöresel yemek yarışması yapılacak ve unutulmaz anlara sahne olacak. Ayrıca sevilen karakter Teyo Emmi, tiyatro gösterisiyle izleyiciyle buluşacak. Malatya’nın tanınmış isimlerinden Şakir Gökçe ve Emine Akın, konserleriyle şenliğe müzik ziyafeti sunacak.

NİYAZİ ACI OKURLARIYLA BULUŞACAK

Etkinlikte ayrıca yazar Niyazi Acı, şenlik boyunca kitaplarını imzalayarak okuyucularıyla bir araya gelecek. Kültür, sanat ve edebiyatın harmanlandığı şenlikte, ziyaretçiler hem eğlenecek hem de yöresel değerlere tanıklık edecek.

GELENEĞİ YAŞATMAK HEDEFLENİYOR

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, tüm halkı etkinliğe davet ederek, bu tür organizasyonların birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiğini vurguladı. Maskar, şenliğin geleneksel hale getirilmesini hedeflediklerini ifade etti.

KAYNAK: MHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER