Topsöğüt’te Su Krizi! MASKİ Açıklama Yaptı
ÇEVREMalatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Topsöğüt Mahallesi’nde 30 Mayıs’ta 12 saatlik su kesintisi yaşanacak. MASKİ, vana arızası nedeniyle boru değişimi yapılacağını duyurdu. Kesintiden tüm mahalle etkilenecek.
Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), 30 Mayıs 2025 Perşembe günü Yeşilyurt ilçesi Topsöğüt Mahallesi’nde su kesintisi uygulanacağını duyurdu. Sabah 08.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında yapılacak kesintinin sebebi, mevcut PVC borudan polietilen boruya geçiş sırasında oluşan 100’lük basınç kırıcı vana arızası olarak açıklandı.
KESİNTİDEN TÜM MAHALLE ETKİLENECEK
MASKİ yetkilileri, arızanın giderilmesi için ekiplerin sabah saatlerinden itibaren sahada olacağını belirtti. Çalışma süresince Topsöğüt Mahallesi’nin tamamında su verilemeyecek. Vatandaşların tedbirli olmaları ve su ihtiyaçlarını önceden karşılamaları istendi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
İlginizi Çekebilir