© Malatya Time

Türkiye'deki birçok ile sıçradı! Malatya, Muş, Hakkari, Bingöl, Diyarbakır...

Havaların ısınmasıyla yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Dev yılanları görünce kaçacak yer arayacaksınız. Muş’tan Hakkari, Bingöl, Diyarbakır, Malatya’ya kadar sıçradı! Tam 7 metre boyundular, zehir makinaları saldırıya geçti. Türkiye'nin en zehirli yılanı ilk defa görüldü.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Muş’tan Hakkari, Bingöl, Diyarbakır, Malatya’ya kadar sıçradı! Türkiye'nin en zehirli yılanı... Tam 7 metre uzunluğunda, soktuğunu anında öldürüyor. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. 

O İLİMİZE SIÇRADI... TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI!

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Hakkari'den gelen görüntüler ise yürekleri ağızlara getirdi. Türkiye'nin en zehirli yılanı ortaya çıktı. Hakkari'nin Derecik İlçesi Anadağ köyü kırsalında koyunlarını otlatmaya götüren 3 kişi, kayalıklar arasında en tehlikeli ve ölümcül yılan türü olan Koca Engereği gördü.

TAM 7 METRE UZUNLUĞUNDA

Koca engerek yılanı ile bir süre oynayan ve cep telefonu ile fotoğraf çekip görüntü alan 3 arkadaş, daha sonra zarar vermeden yılanı doğaya bıraktı. Muş'un Zovaser Dağı'na ışkın otu toplamaya giden bir kişi, kayalıklar arasında, Türkiye'de görülen en zehirli tür olan, her biri 7 metre uzunluğunda 2 engerek yılanını görüp, cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER