© Malatya Time

Üniversiteliler İçin Tarih ve Kültür Dolu Battalgazi Gezisi Başlıyor

Battalgazi Belediyesi, üniversite öğrencilerini ilçenin tarihi ve kültürel değerleriyle buluşturmak amacıyla üstü açık gezi otobüsüyle özel bir program düzenliyor. 26-27 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek gezide Tahtalı Hamam Müzesi’nden Arslantepe Karşılama Merkezi’ne kadar birçok nokta ziyaret edilecek.

Battalgazi Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik “Tarih ve Kültür Dolu Battalgazi Gezisi” düzenliyor. Üstü açık gezi otobüsüyle gerçekleştirilecek programda ilçenin tarihi yapıları, kültürel mirası ve doğal güzellikleri ziyaret edilecek. Gezi programı 26 Eylül Cumartesi ve 27 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek. Her iki gün saat 10.00’da başlayacak program için hareket noktası Battalgazi Belediyesi hizmet binası önü olacak.

TARİHİ VE KÜLTÜREL NOKTALAR ZİYARET EDİLECEK

Battalgazi Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan program kapsamında üniversite öğrencileri ilçenin önemli noktalarını gezme fırsatı bulacak. Gezi güzergâhında Tahtalı Hamam Müzesi, Poyraz Konağı, Arslantepe Karşılama Merkezi, Kırkgöz Sahil Parkı, Kanlı Kümbet, Namazgâh ve surlar yer alacak.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILACAK

Kontenjanla sınırlı olarak gerçekleştirilecek gezi programına katılmak isteyen üniversite öğrencileri, kultursosyal.battalgazi.bel.tr adresi üzerinden başvuru yapabilecek. Program, öğrencilerin Battalgazi’nin tarihi ve kültürel mirasını yerinde tanımalarına yönelik olarak gerçekleştirilecek.

KAYNAK: MHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER