Yalan, iftira ve de itham! Sosyal medyada Malatya üzerinde, çirkin bir algı oluşturmaya çalışıyorlar!
MALATYA HABERLERİTüm Türkiye bugün sandık başına gidiyor. Sosyal medyada Malatya üzerinden çirkin bir algı oluşturmaya çalışanlar sahada yerini aldı. "Oy pusulalarının arkasına basılan mühür Erdoğan’ın tam arkasına basılmış" iddiası ile seçime gölge düşürmeye çalışanlar, seçmenleri kışkırtıyor. Yetkililer, bu tür yalan haberlerin gerçekdışı olduğunu, kentin birliğinin ve düzeninin bozulmaya çalışıldığına işaret ediyor. Söz konusu kişi ve kişilere yasal işlem uygulanacağı bildirildi.
Türkiye bugün sandık başına gidiyor. Bu seçimde bir önceki genel seçimde oy kullanmamış olan 4 milyon 823 bin 816 yeni seçmen oy kullanacak. Malatya'da kentin düzenini bozmaya çalışan kişi ve kişiler sosyal medyada çeşitli iddialar ortaya atmaya başladı. Tamamen yalan ve iftira olan haberleri yaymaya çalışanlara itibar edilmemesi isteniyor.
YALAN, İFTİRA ve İTHAM!..
Sosyal medyada dolaşan iddia şöyle: Malatya’da garip işler… Oy pusulalarının arkasına basılan mühür Erdoğan’ın tam arkasına basılmış… İşe bakın… Seçmen farkediyor ve uyarıyor sandık kurulunu. Cevap; “Yapacak bir şey yok! Böyle geldi pusulalar… Başka adaya oy verirseniz oyunuz geçersiz olur” Not;Yeşiltepe de
Bu yalan, iftira haberle sosyal medyada Malatya üzerinde, çirkin bir algı oluşturmaya çalışıyorlar!
İlginizi Çekebilir