© Malatya Time

Yeşilevler Toki’de Anahtar Teslimi Bir Kez Daha Ertelendi

Yeşilevler TOKİ konutlarında beklenen anahtar teslimi, elektrik saatlerinin takılamaması ve güç verilememesi nedeniyle ertelendi. Açıklamayı yapan Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Orhan Ünalır, teslim sürecinin Valilik ve ilgili kurumlar tarafından yürütüleceğini belirtti.

Yeşilevler TOKİ konutlarında heyecanla beklenen anahtar teslim süreci, elektrik saatlerinin takılamaması ve güç verilememesi nedeniyle Perşembe gününe ertelendi. Açıklama, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Orhan Ünalır tarafından yapıldı.

SÜREÇ VALİLİK KOORDİNASINDA YÜRÜTÜLECEK

Muhtar Ünalır, Malatya Valiliği’nden aldıkları bilgiye göre sürecin Valilik ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün koordinesinde yürütüleceğini söyledi. Teslimatların belirli kamu binalarında imza karşılığı yapılacağını belirten Ünalır, “Evraklar tamamlandıktan sonra anahtarlar Yeşilevler TOKİ şantiye binasında teslim edilecek” dedi.

BLOKLAR VE GÜNLÜK PLANLAMA NET DEĞİL

Teslim sürecine dair hangi bloktan kaç hak sahibinin çağrılacağına dair bir planlamanın henüz netleşmediğini ifade eden Ünalır, sürecin tamamen kamu kurumlarının kontrolünde ilerleyeceğini vurguladı.“Hayırlısı olsun” diyerek sözlerini tamamlayan Ünalır, vatandaşların SMS veya telefonla bilgilendirileceğini de hatırlattı.

KAYNAK: Arslantepe Haber Ajansı (AHA)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER