© Malatya Time

Yeşilyurt Belediyespor çare arıyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt çare arıyor. Son maçlarını kaybeden Belediyespor, hafta sonu sahasında oynayacağı Şehit Kamil Belediyespor müsabakasını kazanmak için hazırlık yapıyor.

HABER MERKEZİ / MALATYA

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, hafta sonu sahasında oynayacağı Şehit Kamil Belediyespor müsabakasını kazanarak kötü gidişe dur demek istiyor.

KAZANAMAMA SERİSİNİ 3'E ÇIKARTTILAR

Mavi-beyazlılar, son olarak deplasmanda Siverek Belediyespor ile berabere kalarak, maç kazanamama serisini 3 maça çıkarmıştı. Teknik Direktör İsmail Tekin için de son şans olarak görülen karşılaşmadan alınacak galibiyetle rahatlamak isteyen mavi-beyazlılarda eksik oyuncu bulunmazken, kart cezası sona eren defans oyuncusu Yunus Emre Eserdi görev verilmesi halinde formasını giyebilecek.

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDAN UZAK KALDI

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Malatya temsilcisi, 5 haftası geride kalan BAL 2. Grup'ta beklemediği bir tabloyla karşı karşıya kaldı. Yeşilyurt Belediyespor, oynadığı 4 müsabakadan sadece 1 galibiyet çıkararak, şampiyonluk yarışının uzağında kaldı. Yönetimin de üst sıralara tutunabilme adına büyük önem verdiği 6. hafta müsabakasında sahasında ligin yenilgisiz takımı Şehit Kamil Belediyespor'u konuk edecek Yeşilyurt Belediyespor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Teknik Direktör İsmail Tekin yönetiminde Yeşiltepe'de çalışan mavi beyazlılarda bütün hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER