© Malatya Time

Yeşilyurt’ta 304 Konut Ve 28 Dükkan Kısa Sürede Tamamlanacak!

Malatya Valisi Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Yakınca Mahallesi'nde yapımı tamamlanmak üzere olan 304 konut ve 28 dükkânlık alanda incelemelerde bulundu. Vali Yavuz, çalışmaların hızla ilerlediğini ve konutların kısa süre içinde teslim edileceğini açıkladı.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi’nde yapımı büyük ölçüde tamamlanan 304 konut ve 28 dükkândan oluşan projede sona yaklaşıldı. Malatya Valisi Seddar Yavuz ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, proje alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

VALİ YAVUZ VE BAŞKAN ER SAHADA

Yapılan saha ziyaretinde konuşan Vali Seddar Yavuz, “Afet sonrası vatandaşlarımız için güvenli, sağlam ve modern yaşam alanları oluşturmak adına çalışıyoruz. Yeşilyurt Yakınca’da yapımı devam eden bu konut ve dükkânlar kısa süre içinde teslim edilecek” ifadelerini kullandı.

YENİ HAYATLAR İÇİN UMUT OLAN PROJE

Afet sonrası yaraların sarılması için hızla hayata geçirilen projede, 304 konutun yanı sıra bölge ekonomisini canlandıracak 28 dükkân da yer alıyor. Yeni yaşam alanları, modern şehircilik anlayışına uygun olarak inşa edildi.

KONUTLAR KISA SÜREDE TESLİME HAZIR

Vali Yavuz, inşa edilen yapılarla ilgili olarak “Bölge halkının güvenli ve huzurlu konutlara kavuşması için devletimizin tüm imkânları seferber edildi. Geriye sayım başladı, en kısa sürede anahtarları teslim edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ-MALATYA 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER