dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2428.2
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64214.68$

1 Mayıs kutlamaları olaysız bir şekilde sona erdi


1 Mayıs kutlamaları olaysız bir şekilde sona erdi
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Malatya’da da kutlandı.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Malatya'da da kutlandı. Kutlamalara siyasi parti ve STK'ları da katıldı.

1002_296

MALATYA'DA 1 MAYIS KUTLANDI
Milli Egemenlik Caddesinde öğle saatlerinde toplanan yüzlerce kişi ellerinde pankart ve dövizlerle birlikte kutlamaların yapılacağı Yüzüncüyıl Meydanına doğru yürüyüşe geçti. Polis ekiplerinin de geniş güvenlik önlemi aldığı yürüyüş esnasında katılımcılar girişte yapılan aramanın ardından alana girdi. 

1003_232

DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE HALAYLAR ÇEKİLDİ
Siyasi partiler ve sendika temsilcilerinin de katıldığı kutlamalarda kalabalık, davul zurna eşliğinde halaylar çekerek 1 Mayıs'ı kutladı. Alanda kurulan platformda tertip komitesi tarafından yapılan konuşmalar sonrasında kutlamalar halaylarla son buldu. 

1004_119

CHP'DEN 1 MAYIS KUTLAMALARI

 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları kapsamında basın açıklaması yapan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Enver Kiraz, bütün emekçilerin 1 Mayıs bayramını kutladı. 

2000_2

"BUGÜN BAYRAM DEĞİL, DAYANIŞMA GÜNÜ"
CHP Malatya İl Teşkilatı Malatya'da düzenlenen 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına katıldı. Kutlamalar kapsamında parti binası önünde toplanan kalabalık guruba seslenen İl Başkanı Enver Kiraz, “Bugün 1 Mayıs işçinin, emekçinin, köylünün, çiftçinin, çalışamayanın, iş bulamayanın, işsizin, evine ekmek götüremeyenin herkesin bayramı. Dolayısıyla bir bayram değil 1 Mayıs dayanışma günü bugün mücadele günü haklarımız için hukukumuz için adalet için mücadele günü bugün. Bu anlamda bütün halkımızın 1 Mayıs mücadele ve dayanışma gününü yürekten kutluyoruz. Değerli dostlar 1 Mayısa maalesef bir ekonomik krizin hepimizin üzerine çöktüğü bir dönemde giriyoruz. Uzun süredir bu ekonomik kriz özellikle işçi kesimler olmak üzere herkesi çok derinden etkilemektedir. Bugün en temel ihtiyaçlarımızı karşılamak lüks olmuş durumdadır, manava gitmek lüks olmuş durumdadır, soğan almak lüks olmuş durumdadır, evimize ekmek götürmek lüks olmuş durumdadır. Böyle bir ortamda 1 Mayısı kutluyoruz. Aynı zamanda emeklilikte yaşa takınanların çok büyük sıkıntılar yaşadığı 1 Mayısa gidiyoruz. 

2001_2

PARTİLİLER SLOGANLAR EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜLER
İl Başkanı Kiraz'ın konuşmasının ardından partililer davul zurna ve sloganlar eşliğinde Emeksiz Caddesine kadar yürüdü 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!