dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.77
  • ALTIN
    2491.8
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    63578.66$

10 Trambus aracı daha


10 Trambus aracı daha
Malatya Büyükşehir Belediyesi, 10 adet trambüs ile 14 adet yeni otobüs aldı.
Narin

 Bütün hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Malatya Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda da hedeflenen kaliteye ulaşmak için, modern ve konforlu ulaşım araçlarını araç filosunu yenilemeye devam ediyor.

14 OTOBÜS, KASIM AYINDA GELİYOR

Büyükşehir statüsü ile birlikte il sınırları genişleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, merkezin yanı sıra ilçe ve kırsal mahallelerde de hızlı, konforlu ve ekonomik toplu taşıma hizmetinin sunulması için araç takviyesine devam ediyor. Bu kapsamda 4'ü körüklü olmak üzere toplam 14 adet yeni otobüs alındı. Alınan otobüslerin Kasım ayı içerisinde Malatya'ya gelerek hizmete gireceği kaydedildi.



10 TRAMBÜS ARACI DAHA

Türkiye'de ilk kez Malatya'da uygulanan ve yüksek verim alınan Trambüs'ün diğer illere de örnek oldu. İlkbahar ayında ilk kez 10 araçla MAŞTİ-Üniversite arasında hizmete başlayan Trambüs'te, beklentilerin üzerinde verim alınması üzerine 10 adet trambüs aracı daha filoya ekleniyor. Alınan trambüs araçlarının önümüzdeki ilkbahar aylarında teslim alınması bekleniyor.

MALATYA TOPLU TAŞIMADA MARKA OLUYOR

Ulaşım hizmetlerinin belediyeler açısından en önemli sıkıntı olduğunu belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, son yıllarda yaptığı hamlelerle Malatya'nın toplu taşımada bir marka şehir haline geldiğini söyledi.

Türkiye'de ilk kez hizmete soktukları Trambüsü, birçok belediyenin uygulamak istediğini hatırlatan Çakır, “Bizim hedefimiz, insanların yaşamını kolaylaştırmaktır. Vatandaşlarımızı gitmek istedikleri yere kolaylıkla ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana yaptığımız uygulamalar sayesinde Malatya'da konforlu ve rahat bir ortamda seyahatlerini gerçekleştirebiliyorlar. 7-8 ay önce uygulamaya koyduğumuz Trambüs sayesinde Malatya toplu taşımada bir marka şehir haline geldi" dedi.

Yeni alınan 14 adet otobüs ve 10 adet Trambüs ile ulaşım kalitesinin artacağını söyleyen Çakır" Vatandaşlarımız daha konforlu, güvenli ve hızlı bir şekilde şehir içi ulaşımlarını yapabilecekler. Önümüzdeki ay teslim alacağımız 14 adet otobüs ve ilkbaharda teslim alacağımız 10 adet trambüsün şimdiden Malatya'ya ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!