112 Personeli ile Toplantı Düzenledi

Vatandaşların acil yardım hizmetlerinden daha hızlı ve daha kaliteli hizmet alması için hizmet içi eğitim toplantısı düzenlendi.
Yeşiltepe Adli Tıp Kurumu yakınındaki 112 Komuta Kontrol Merkezi Salonu'nda düzenlenen 112 personeli ile düzenlenen toplantıya, İl Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay, Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdür ve Başhekimi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri personelleri katıldı.
Toplantıda, İl Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay, 112 personelinin sorulanı cevaplandırarak, sorunların asgariye indirilmesi için yapılacakları anlattı.
Vatandaşların acil yardım hizmetlerinden daha hızlı ve daha kaliteli hizmet alması için hizmet içi eğitim toplantısı düzenlendiklerini söyleyen Umay, çalışanlarla istişarelerde de bulundu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeşilyurt’ta İki Otomobil Çarpıştı! Çoğu Çocuk Beş Kişi Hastaneye Kaldırıldı
- CHP Arapgir İlçe Başkanlığında 22 Günlük Görev Değişimi Fırtınası Kopuyor!
- Hekimhan’da Maden Tartışması Büyüdü! Vatandaşlar Toprak ve Suları İçin Meydana Çıktı
- Malatya’da 8 Aylık Güvenlik Bilançosu Açıklandı: 4 Bin 26 Aranan Şahıs Yakalandı
- Malatyalı Depremzede Esnaf İçin Kritik Gelişme! Talepler Cumhurbaşkanlığı Gündemine Alındı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.