2. OSİAD BAŞKANLIĞINA BURHAN LÜLECİ SEÇİLDİ

Malatya 2. Organize Sanayici ve İş Adamları Derneği (2. OSİAD), olağan genel kurulunu gerçekleştirerek, başkanlığa Burhan LüleciÂ'yi getirdi.
2. Organize SanayiiÂ'nde bir fabrikada gerçekleştirilen olağan genel kurulda, 2. OSB müteşebbislerinden İbrahim Güngör, Ahmer Gür ve Mustafa Işık tarafından oluşturulan divan heyeti huzurunda yapılan genel kurul ve seçimde kan değişimine gidildi. Olağanüstü genel kurulda dernek başkanlığı vazifesini üstlenen Kerem Günay, yapılan olağan genel kurulla yönetimi Burhan LüleciÂ'ye devretti.
Başkan seçilen Burhan Lüleci, genel kurulda yaptığı konuşmada, yüklenmiş olduğu misyonu en güzel şekilde temsil edeceğini ifade ederek 2. OSB müteşebbislerinin dertlerine çözüm bulabilme adına elinden gelen tüm çabaları göstereceğini söyledi.
Genel kurulda 2. Organize Sanayici ve İş Adamları Derneği (2. OSİAD) yönetim kurulu da belirlendi. Tek listenin katıldığı genel kurulda yönetim kuruluna aşağıdaki müteşebbisler seçildi:
Burhan Lüleci (Başkan), Basri İlhan (Başkan Yard.), İsmail Aslan (Başkan Yard.), Mahmut Boyraz (Muhasip), Basri Kahveci (Üye), Nurettin Kulcu (Üye) ve Mehmet Arıkan (Üye).
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.