dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63748.040$

23 Nisan kentte coşkuyla kutlandı


23 Nisan kentte coşkuyla kutlandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ülkede olduğu gibi Malatya’da da büyük bir coşkuyla kutlandı.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 99. yıl dönümü nedeniyle sabah ilk resmi tören Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Daha sonra Merkez Kapalı Spor Salonunda resmi tören düzenlendi. 

1005_54

PROGRAMA KATILANLAR
Programa Malatya Valisi Aydın Baruş, 2. Ordu Harekat Kurmay Başkanı Tuğgeneral Hançeri Sayat, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Baro Başkanı Enver Han ile kurum temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

1002_225

"ÇOCUK BAYRAMININ COŞKUSUNU YAŞIYORUZ"
Programın açış konuşmasını gerçekleştiren Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük coşkuyla kutladıklarını söyleyerek, “Bugün ümit, bugün gelecek, bugün hayal, bugün yarın, bugün 23 Nisan inanıyorum ki bugün hepimiz coşku doluyuz. Daha çok umutluyuz. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşkusunu yaşıyoruz. Bugün, milletin kendi kökleri üzerinden yeniden yeşerdiği ve bir tarihin yazgısının değiştiği gündür. Bugün öncelikle yarına umutla baktığımız siz göz bebeğimiz çocukların günüdür. Sizin bayramımızdır. Bu büyük kahramanlık hikayesinin, egemenliğin gerçek sahiplerine geçtiği tarihin 99. yılı'nı kutluyoruz. 23 Nisan 1920 tarihi, halk iradesinin tecelli ettiği günün adıdır" diye konuştu. 

1003_177

GÖSTERİLER İLGİYLE İZLENDİ
Tatlı'nın konuşmasının ardından minik öğrencilerin gösterilerine geçildi. Ana sınıfı öğrencilerinin sergilediği gösteriler izleyenlerden tam not aldı. 

1004_88

DOĞA CADDEDE 23 NİSAN...

Doğa Cadde Alışveriş ve Yaşam Merkezinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. 
23 Nisan dolayısıyla Dağa Cadde'de yapılan etkinlikte, çocuklara Türk Bayrağı ve balon dağıtıldı. Bayramı kutlanan çocuklar etkinlikten büyük bir keyif aldı. Etkinlikte ayrıca palyaçolar miniklerin yüzüne resim çizerken, 23 Nisan dolayısıyla kurulan stantta da çocuklar günün anısına fotoğraf çektirdi.

1008_7

1006_25

MALATYA PARK'TA 23 NİSAN KUTLANDI

Malatya Park AVM 'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. 
23 Nisan dolayısıyla AVM'de yapılan etkinlikte, çocuklara Türk Bayrağı ve balon dağıtıldı. 
Etkinlikte Final Okulları, TED Koleji, Mercan Koleji, İbrahim Yücel Okulları ve Çamlıca Koleji öğrencileri tarafından çeşitli, gösteriler yapıldı. 
Öğrenciler tarafından sergilenen birbirinden güzel gösteriler katılımcılardan tam not alırken çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. 

1002_226

MALATYA'NIN İLÇELERİNDE 23 NİSAN COŞKUSU 

Malatya'nın Darende ve Hekimhan ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla Kutlandı. Hekimhan'da 23 Nisan kutlamaları sabah saatlerinde Atatürk Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelenk koyma töreniyle başladı. Daha sonra kutlamaların yapılacağı Hekimhan Sakarya Ortaokuluna geçildi.

TÖRENE KATILANLAR

Törene Malatya Vali yardımcısı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Turan Karadağ, Garnizon Komutanı Kd.Bçvş. Özgür Polat Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Dilek, Siyasi Parti Temsilcileri, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Hekimhanlı vatandaşlar katıldı. 

GÖSTERİLER BÜYÜKALKIŞ ALDI
Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İlçenin çeşitli okullarından ilkokul ve anaokulu öğrencileri 23 Nisan'ı dans gösterileriyle ve halk oyunlarıyla kutladılar. Çocukların sergilediği gösteriler izleyicilerden büyük alkış aldı. 

DARENDE'DE 23 NİSAN
Darende'de düzenlene resmi törende öğrenciler şiir okudu ve gösteriler yaptı. Çocukların coşkuyla kutladığı 23 Nisan törenine ilçe Kaymakamı Enver Hakan Zengince, Belediye Başkanı İsa Özkan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ve vatandaşlar katıldı. 

1002_227

1003_178

1004_89

1005_55

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!