01 Kasım, 2026, Pazar
  • DOLAR
    49.95
  • EURO
    55.81
  • ALTIN
    6222.9
  • BIST
    10759.56
  • BTC
    77761.407$

'24 Kasım günü faaliyete geçecek'


'24 Kasım günü faaliyete geçecek'
Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Katı Atık Aktarma İstasyonu'nda incelemelerde bulundu. Kazgan: 'Çevre düzenlemesi ile birlikte 24 Kasım günü istasyonun faaliyete geçecek.'

HABER MERKEZİ-AKÇADAĞ

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Katı Atık Aktarma İstasyonu'nda incelemelerde bulundu. 

12_52

KAZGAN, YATIRIMLARI İNCELEDİ
Katı Atık İstasyonu'nda yapılan çalışmalar neticesinde beton kısımlarının bittiğini ve hızlı bir şekilde çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Kazgan, “Temmuz ayı içerisinde yapımına başladığımız Katı Atık İstasyonumuzda yaptığımız çalışmalarda sona gelindi. Yapılan çalışmalar neticesinde alanımızın dorse kısmını ve çöp dökme sahasının beton kısımları tamamlanmış bulunmakta. Bunker montajları iki gün içerisinde tamamlanacak ve önümüzdeki hafta sonu itibariyle tabanı kayarlı dorse montajları bitirilecek” ifadelerine yer verdi. 

10_100

"PROJEMİZİ HİZMETE SUNACAĞIZ"
Çevre düzenlemesi ile birlikte 24 Kasım günü istasyonun faaliyete geçeceğini belirten Kazgan, “Yaptığımız bu çalışma ile Akçadağ ilçemiz için tahaahüt ettiğimiz bir projemizi daha hizmete sunmuş olacağız" diye konuştu. 

11_47

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!