28 ŞUBAT SANATLA YARGILANACAK

MalatyaÂ'da, 28 Şubat post modern darbesiyle ilgili tiyatro sahneye konulacak.
Malatya Sahne Sanatları Merkezi (MSSM) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Esen, “Cumhuriyet tarihimizin en karanlık dönemi olan 28 Şubat'ta yaşanılan zulümleri, baskıları, işkenceleri, çeşitli entrikalar ve yaşanmış hayatları sahneye taşıyoruz. Bir daha böylesi acılar yaşansın istemiyoruz. 28 Şubatı sanatla yargılıyoruz” dedi.
Esen, “Eğitim Bir-Sen yayını olan Ödenmiş Bedeller kitabını uyarlayan yazar ve aynı zaman da sahnelenecek oyunun yönetmeni Ömer Konakçı'ya, oyunun hazırlanmasında desteğini esirgemeyen Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesine, oyuncu arkadaşlara ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Oyunun ilk temsili 27 Şubatta Perşembe günü 19.30da Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi'nin desteğiyle Sabancı Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Hava Durumu 12 Eylül 2025: Öğle Sıcak, Akşam Serin, Gece Serinlik Artıyor
- Sorunlar Konuşuldu, Çözümler Masaya Yatırıldı: Zorluklara Rağmen Mücadeleden Vazgeçilmeyecek!
- Malatya’da 11 Eylül 2025 Vefat Listesi: 7 Kişi Hayatını Kaybetti
- Muhtarlar Ve MAGİNDER, Malatya’nın Geleceği İçin El Ele Verdi
- Malatya Elektrik Kesintisi 12 Eylül 2025: İlçe İlçe, Mahalle Mahalle Saatler Belli Oldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.