dore okulları
Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.71
  • ALTIN
    2394.1
  • BIST
    10156.28
  • BTC
    58126.99$

28 Şubat'tan buralara geldi!


28 Şubat'tan buralara geldi!
Değerli Hemşehrimiz ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Serap Yaşar’ın 'Avrupa'da Kayıp Göçmen ve Mülteci Çocuklar' başlıklı raporu Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) toplantısında kabul edildi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

28 Şubat'ın sembol isimlerinden Milletvekili Leyla Şahin Usta'nın avukatlığını yapan Milletvekili Serap Yaşar, bir dönem hukuk mücadelesi verdikleri Avrupa Konseyi'ne üye olarak girmişti. Çalışmaları takdirle karşılanan Yaşar bir başarıya daha imza attı. İlk kez bir Türk milletvekili Serap Yaşar sayesinde Avrupa Konseyi bünyesinde bir çalışma başlamıştı. Ak Parti İstanbul Milletvekili Serap Yaşar'ın "Avrupa'da Kayıp Göçmen ve Mülteci Çocuklar" başlıklı raporu Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) toplantısında kabul edildi.

17_13

"UMARIM RAPORUMUZ MİNİK YAVRULARIN BULUNMASINA KATKI SAĞLAR"

Değerli Hemşehrimiz ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Serap Yaşar konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Avrupa'da Kayıp Göçmen ve Mülteci Çocuklar" başlıklı raporumuz Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin toplantısında büyük bir çoğunlukla onaylanarak kabul edildi. Diliyorum ki her gün bir göçmen çocuğun kaybolduğunu tespit eden ve bunun engellenmesi için pek çok etkili öneri getiren raporumuz, ilerleyen zamanlarda kayıpların önlenmesi ve kaybolmuş minik yavruların bulunmasına katkı sağlar." ifadelerini kullandı 

16_23

SERAP YAŞAR KİMDİR?

25 Mart 1965'te Malatya / Darende'de doğdu. 1987'de, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Ardından İstanbul Barosu'na kayıtlı serbest avukat olarak çalıştı. 1993-1997 arasında Fransa'da eğitim gördü. 2001'de, AK Parti Kurucular Kurulu'nda 4 kadın hukukçudan biri olarak yer aldı. Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK)'da aralıksız görev üstlendi. 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili seçildi.

Fransa Dostluk Grubu Başkanlığı, Adalet Komisyonu Üyeliği ve 2017-19 yıllarında AKPM Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) Yargıç Seçim Komisyonu Üyeliği yaptı. Halen; Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Türk Delegasyonu Üyesi, AKPM Göç, Mülteciler ve Yerinden Edilmiş Kişiler Komisyonu Başkan Yardımcısı, AKPM Avrupa'da Kayıp, Mülteci ve Göçmen Çocuklar Başlıklı Raporun Raportörü, AKPM Eşitlik ve Ayrımcılığı Önleme Komisyonu Üyesi ve AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi.

Fransızca ve orta seviyede İngilizce biliyor. Evli ve iki çocuk annesi.

18_6

19_4

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!