3 günde 100 bin kişi ziyaret etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 70 dönümlük alan üzerine inşa edilen bölgenin ilk Hayvanat Bahçesine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 70 dönümlük alan üzerine inşa edilen bölgenin ilk Hayvanat Bahçesine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

HAYVANAT BAHÇESİNE YOĞUN İLGİ
Doğu Anadolu'nun bölgesinin ilk hayvanat bahçesi olma özelliği taşıyan ve geçtiğimiz günlerde vatandaşların ziyaretine açılan Hayvanat Bahçesi 7'den 70'e her yaş gurubundan on binlerce vatandaşı ağırlıyor. Her yaş gurubundan Malatyalı hayvanat bahçesini ziyaret ediyor. Hafta sonu tatilinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile birlikte üç güne çıkmasını fırsat bilen vatandaşlar, parkları, mesire alanlarını ve hayvanat bahçesine akın etti. Her yaş gurubundan ziyaretçiyi ağırlayan Hayvanat Bahçesinde özellikle çocuklar televizyonda gördükleri hayvanları yakından görme şansı buldu.

ÜCRETSİZ OLARAK ZİYARETE AÇIK
Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesini geçtiğimiz 3 günlük tatil süresince yaklaşık 100 bin vatandaş ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Hayvanat Bahçesi açılış dolayısıyla ücretsiz olarak sabah 09:00 ile akşam 17:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Doğanşehir Değerli Bir İsmini Kaybetti: İş İnsanı Hacı Nezih Şahin Hayatını Kaybetti
- Güney Kuşak Yolu'nda Feci Kaza: Çapa Motoruna Çarpan Motosikletli Yaralandı
- Malatya Merkezli Narkotik Operasyonunda Zehir Tacirlerine Ağır Darbe Vuruldu
- Parktaki Gençlerin Tartışması Bıçaklı Kavgaya Dönüştü
- Çevre Şehirciliğin Sağlam Dediği Evin Köşesi Yıkıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.