400 aileye yardım

Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 400 aileye gıda ve temizlik ürünü yardımı yapıldı.
Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından gönüllü üyelerin de katılımı ile yardıma muhtaç 400 aileye hazırlanan gıda paketleri dernek binasında araçlarla ihtiyaç sahibi ailelere temsil edildi. Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak, hayırsever, bağışçılar tarafından yapılan yardımların yetim ailelere teslim edildiğini belirterek “Yaklaşık 3 aydır yetimlerimize gıda paketi yardımın da bulunamamıştık, Bağışçılarımız bu durumu öğrencince, hemen yardımda bulunarak ailelere destek oldular” diye konuştu.
Dernek zihniyetinden çok güzel insanların bir araya geldiği bir aile olduklarını belirten Çolak, “Bugün 400 aile yapacağımız yardımlar içerisinde ayçiçeği yağı, şeker, çay, mercimek, pirinç, bulgur, helva, tuz, meyve, makarna, sıvı deterjan, çamaşır suyu gibi gıda ve temizlik malzemeleri bulunuyor. Yardıma muhtaç ailelerimizin bugün mutlu olacaklarını düşünüyorum. Hayırsever iş adamlarına ve değerli bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Hayırsever iş adamlarından Mehmet Özer ise, kendileri ile yardıma muhtaç aileler arasında bir gönül bağı oluşturan Yetimler Kervanı Derneği'ne teşekkür ettiğini söyledi. İş adamı Zafer Kök ise her zaman derneğe destek olacaklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da 13 Eylül Namaz Vakitleri: İmsaktan Yatsıya Günün Tüm Durakları
- Malatya’da 12 Eylül 2025 Vefat Listesi 8 Kişi Hayatını Kaybetti
- Sorunlar Konuşuldu, Çözümler Masaya Yatırıldı: Zorluklara Rağmen Mücadeleden Vazgeçilmeyecek!
- Küçük Kardeşlerin Ölümüyle Sarsılan Aile: Adalet Az Da Olsa Yerini Buldu
- Bakanlık Harekete Geçti: Nüfusa Göre İtfaiyeci Sayısı Artıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.