44 Malatya, Karaköprü'ye bileniyor

Bölgesel Amatör Lig 3'üncü Grup takımlarından 44 Malatyaspor'da hafta sonu deplasmanda oynanacak Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçının hazırlıkları başladı.
İkinci yarıya Elazığ Yolspor galibiyetiyle başlayan sarı kırmızılılarda, haftanın ikinci antrenmanında morallerin iyi olduğu gözlendi. Yeşiltepe 3 Nolu sahada Yardımcı Antrenör Engin Beltekin nezaretinde yapılan çalışmaya bütün futbolcular katılırken, antrenman ağırlıklı olarak Karaköprü maçının taktiği şeklinde geçti.
Yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan 44 Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Engin Beltekin, ikinci yarıya galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını kaydetti.
Beltekin, “İkinci yarıya iyi başladık. Elazığ Yolspor maçında net bir skorla 3-1 galip geldik. Bu hafta önümüzde Karaköprü Belediyespor maçı var. Bizim için önemli bir maç. Çünkü yukarılardaki takımlar içerisindeyiz. Eğer bu maçtan puan veya puanlarla dönersek şampiyonluk için büyük bir adım atmış olacağız. Tabi ki zor bir süreç. Grup güçlü takımlardan oluşuyor. Bir de belediye takımlarıyla mücadele ediyoruz. Biliyorsunuz grubumuzda Dersimspor var. Büyük bir destek alıyor. Diğer takımlar Kilis Belediyespor ve Karaköprü Belediyespor da belediye takımları. Biz de gençlik kulübü olarak şampiyonluk potasından uzaklaşmak istemiyoruz. İnşallah Şanlıurfa'dan iyi bir sonuçla döneriz” şeklinde konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Narkotik Ekipleri Zehir Tacirlerine Geçit Vermedi
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.