44 Malatyaspor, AmaniÂ'yle nikah tazeledi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, forvet oyuncusu Kouakou Herve Amani ile anlaştı.44 Malatyaspor Fildişili Amani ile yeniden anlaşma sağladı.
Geçtiğimiz yıl vize problemi nedeniyle ligin ikinci yarısında forma giyen ve takıma büyük katkı sağlayan genç forvet oyuncusu Kouakou Herve Amani, 44 Malatyaspor ile yeniden anlaştı. 22 yaşındaki Amani, şuanda vize problemi nedeniyle ülkesi Fildişi'nde bulunuyor.
44 Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Barış Bingöl, Fildişili Amani ile yeniden anlaştıklarını belirterek, şuanda vize problemi nedeniyle Fildişili oyuncunun ülkesinde bulunduğunu söyledi.
Amani'ye sporcu vizesi almak için çalıştıklarını ifade eden Bingöl, "Geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında takımımızda forma giyen Amani'nin vizesi sona erdi. Şuanda ülkesinde bulunan Amani ile yeniden anlaştık. Şuanda oyuncumuza sporcu vizesi almak için çalışıyoruz. Sporcu vizesi alırsak, Amani bayramdan sonra Malatya'daki kamp çalışmalarımıza katılacak. Bu noktada bize yardımcı olan AK Parti Malatya Milletvekilimiz Mustafa Şahin'e teşekkür ediyoruz" dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Muhtarlar Ve MAGİNDER, Malatya’nın Geleceği İçin El Ele Verdi
- Malatya Elektrik Kesintisi 12 Eylül 2025: İlçe İlçe, Mahalle Mahalle Saatler Belli Oldu
- Malatya Namaz Vakitleri 12 Eylül 2025: İmsak, Öğle, Akşam ve Yatsı Saatleri
- TOKİ’nin Rezerv Alanları Yükseliyor: 662 Konut Ve 62 Ticari Alan Mahalleye Yeni Bir Soluk Getiriyor
- Dolar 41,37 TL’ye Yükseldi, Euro 48,56 TL’de: 12 Eylül 2025 Döviz Kurları
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.