31 Ekim, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    49.95
  • EURO
    55.81
  • ALTIN
    6222.9
  • BIST
    10759.56
  • BTC
    77126.820$

44 Malatyaspor'da 2 istifa!


44 Malatyaspor'da 2 istifa!
Bölgesel Amatör Lig 3.Grup takımlarından 44 Malatyaspor’da Asbaşkan Cemal Aktaş ve Başkanvekili Turgay Rüzgar görevlerinden istifa ettiler.

Sezon başında yönetime giren Cemal Aktaş ve Turgay Rüzgar, özel işlerinin yoğunluğundan dolayı istifa ettiklerini açıkladı. Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Cemal Aktaş, 6 aydır görev yaptıkları 44 Malatyaspor yönetim kurulu üyeliğinden Turgay Rüzgar ile ayrıldıklarını belirtti.

Bugüne kadar 44 Malatyaspor'a maddi manevi destek olduklarını belirten Aktaş, “Sezon başından bu yana 44 Malatyaspor'da görev alıyordum. Bugüne kadar takıma maddi ve manevi destek olmaya çalıştım. Takımımızın şampiyonluğa ulaşması için çok çaba sarf ettim. Ama şu süreçte işlerimin yoğunluğu ve gördüğüm lüzum üzerine 44 Malatyaspor yönetim kurulu üyeliğimden istifa ediyorum. Benimle birlikte diğer yönetici arkadaşımız Turgay Rüzgar da görevinden ayrıldı. İnşallah hakkımızda hayırlısı bu olur. Bundan sonraki maçlarda 44 Malatyaspor'a sonsuz başarılar diliyorum. Belki yönetimde olamayacağız ama sonuna kadar maddi manevi kulübümüzün yanınızdayız. İnşallah takımımız sezon sonunda şampiyon olur. Bugüne kadar yanımızda olan herkese teşekkür ediyor, yönetime, teknik heyete ve futbolcu kardeşlerime bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!