Malatya
12 Eylül, 2025, Cuma
  • DOLAR
    41.28
  • EURO
    48.41
  • ALTIN
    4811.9
  • BIST
    10.586
  • BTC
    114283.07$

5 Sokakta düzenleme hamlesi


5 Sokakta düzenleme hamlesi
Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan bölgesinde bazı sokaklarda yaptığı değişim-dönüşüm çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan bölgesinde bazı sokaklarda yaptığı değişim-dönüşüm çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Düzenlemenin yapıldığı Abdurrahman Gazi, Kamelya, Hayal, Söğütlü ve İpek Böceği Sokak'ta ilk olarak altyapı eksikliklerini gideren Malatya Büyükşehir Belediyesi, sokaklarda üst yapı çalışmaları yaptı. 3.5 kilometrelik alanda 3 bin 800 ton asfalt kullanan Büyükşehir Belediyesi kaldırım, yürüyüş ve bisiklet yolları da yaptı. Yeşillendirme ve aydınlatma çalışmalarının da yapıldığı sokaklarda küçük rötuşlar yapılıyor.

Yapılan çalışmaları değerlendiren bölge halkı, bölgenin önemli eksiklerinin giderildiğini ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi yaptığı Fahri Kayahan Bulvarı Kanal Projesi'ni merakla bekliyoruz. Çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor. Sokaklarda düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yeni Nikah Sarayı'nın çevre düzenleme çalışmaları da ortaya çıkmaya başladı. Kanal Projesi de tamamlanırsa Fahri Kayahan çok güzel bir görünüme kavuşacak" dediler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!