6 bin paket kaçak sigara yakalandı

Malatya genelinde kaçakçılara yönelik operasyon yapan polis ekipleri, 6 bin 953 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Olayla ilgili 5 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.
Malatya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık suçlarını önlemeye yönelik olarak Malatya genelinde çalışma yapıldı. Konuyla ilgili Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, polis ekiplerinin 5 ayrı kaçak sigara yakalaması yaptığı, yakalanan şahıslardan 6 bin 953 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği ve 5 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapıldığı belirtildi.
Açıklamamın devamında, “Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde kaçakçılık olaylarına yönelik mücadelede halkımızın desteği her geçen gün daha da önem arz ediyor. Bu mücadele kapsamında yardımcı olmak isteyen herkesin 155 Polis İmdat hattı ile birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmakta olan 0422 322 31 12 numaralı telefonu ile irtibat kurmaları gerekiyor” denildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Müzik ve Spor Ortaokullarına Girişte Tarihler Değişti
- Malatya'da Üç Mahalle Yeni Muhtarını Seçmek İçin Sandık Başına Gitti
- Altı Ülkenin Profesyonel Sporcuları Depremin İzlerini Silen Kadim Şehirde Buluşuyor
- Yoncalı Barajının Tamamlanmasıyla Yüz Yetmiş Dört Bin Dekardan Fazla Arazi Sulanacak
- Örgüt İçinde Faaliyet Yürüten ve Finans Sağlayan 361 Şüpheli Yakalandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.