dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64050.686$

6 maçtır yenik duruma düştü pes etmedi


6 maçtır yenik duruma düştü pes etmedi
Yeni Malatyaspor'da bütün hesaplar kazanmak üzerine yapılıyor.
Narin

 

HABER MERKEZİ-MALATYA

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş'in Galatasaray maçında sahaya sürdüğü kadrodan memnun kaldığı, bu haftaki Antalyaspor maçına da aynı kadroyu sürmeyi planladığı ifade edildi.

ÖZDEŞ YOĞUN ÇABA HARCIYOR

Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Galatasaray'a yenilerek taraftarını üzen Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Kemal Özdeş futbolcularını bu haftaki kritik Antalyaspor maçı öncesi zihinsel olarak iyi duruma getirmek için yoğun çaba harcıyor. Yeni Malatyaspor'un başında çıktığı 4 maçtan da mağlubiyetle ayrılan Kemal Özdeş'in takımına felsefesini yerleştirmek için sistem çalışmalarına yoğun mesai harcadığı, önlerinde bulunan Antalyaspor müsabakası öncesinde rakibin artı ve eksileri üzerinde analizler yaptırdığı belirtildi.
Özdeş'in Galatasaray maçında sahaya çıkan kadronun performansından memnun kaldığı ve Antalyaspor müsabakasına da aynı kadroyla çıkmayı planladığı bildirildi. Özdeş'in sakatlığı süren Fofana'yı durumuna göre 11'de ya da ikinci yarıda kullanacağı, başarılı futbolcuya kendisini kafa olarak hazırlaması talimatı verdiği ifade edildi.Deneyimli teknik adamın Galatasaray maçında orta sahada görev verdiği Remi Walter ve sol bekte şans tanıdığı Karim Hafez'e de yine 11'de şans tanıyacağı belirtiliyor.

A_54

YENİ MALATYASPOR 6 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Ligde son olarak Galatasaray'a mağlup olan Yeni Malatyaspor, Beşiktaş galibiyetinin ardından çıktığı 6 maçta 5 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı.
Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Kemal Özdeş takımıyla çıktığı 4 maçtan da yenilgiyle ayrılmış oldu. Oynadığı son 12 maçtan 1 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyet alarak kötü gidişatını durduramayan Yeni Malatyaspor, bu süreçte 8 puan toplayabildi.Sergen Yalçın'dan bayrağı devralan Kemal Özdeş ile de kötü gidişe dur diyemeyen Yeni Malatyaspor, puan tablosunda 24 puanla 10. sırada bulunuyor.Sarı-kırmızılı takımın kötü gidişatı istatistiklere de yansıdı. Yeni Malatyaspor, 12 haftada rakip ağlara 12 gol bırakırken, kalesinde ise 20 gol gördü.Yeni Malatyaspor'da ligdeki son galibiyetini 15. haftada deplasmanda Beşiktaş'a karşı elde etmişti. Malatya ekibi, bu maçın ardından oynadığı 6 karşılaşmada 5 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!