8 Şubat altın fiyatları

Ons altın fiyatları güçlenen dolar endeksine rağmen yükselişe geçerek 1825 dolar seviyesini gördü. İç piyasada ise gram altın dolar kurunda yaşanan yükseliş ile birlikte 415 TL seviyesine yükseldi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Son dönemde düşüş eğiliminde olan altın fiyatları bugün yukarı yönlü hareketlendi. 1800 doların altına inen ons altın bugün yükselişe geçerek 1825 doları gördü. Dolar endeksinin güçlü duruşu altın fiyatlarında yaşanan yükselişi baskılıyor.
GRAM ALTIN DA YÜKSELİŞTE
Gram altın dolar/TL tarafındaki yukarı hareketin de etkisiyle 414 TL direncine ulaştı. 414 üzerinde kalabilirse 417, 422, 427 ve 433 ilk hedefler olarak kullanılabilir. Ancak 414 altında kaldığı sürece 408 ve 402 ye doğru kademeler halinde gerileme devam edebilir.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Eski Futbolcunun Alacakları Kulübü Yıktı: Yeni Malatyaspor Ligde Tarihi Puan Kaybı Yaşıyor
- Malzeme Taşıyan Minibüste Çıkan Yangın Şantiyeyi Tehlikeye Attı
- Malatya Hava Durumu 12 Eylül 2025: Öğle Sıcak, Akşam Serin, Gece Serinlik Artıyor
- Sorunlar Konuşuldu, Çözümler Masaya Yatırıldı: Zorluklara Rağmen Mücadeleden Vazgeçilmeyecek!
- Malatya’da 11 Eylül 2025 Vefat Listesi: 7 Kişi Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.