85 YAŞINDAKİ KAYIP ŞAHIS 17 SAAT SONRA BULUNDU

Darende ilçesinin Şuğul Mahallesinde ikamet eden ve alış veriş için geldiği ilçeden dönerken yolunu şaşırıp arazide kaybolan 85 yaşındaki Abdulkadir Işık, 17 saat süren çalışmanın ardından Yukarıulupınar Mahallesi yakınlarında yaralı halde bulundu.
Gece boyu süren aramaların ardından havanın aydınlanması ile ekip sayısı artırılarak yapılan aramalarda Işık, AFAD ve DAKUT ekibi tarafından baygın halde bulundu.
Kaymakam Bünyamin Kuş, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hacı Güneşli ve Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi Serdar Deveci de aramalara katılarak ekiplere yardımcı olmaya çalıştı.
Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş şahsın kaybolduğuna dair haber geldikten sonra yapılan araştırmalarda bindiği minibüsten yanlış yerde indiğinin belirlendiğini ve son olarak görüldüğü alanda geceden itibaren arama çalışmaları yürütüldüğünü kaydetti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Komşu İlden Gelen Deprem Haberi Korkuttu!
- LGS sonuçları ne zaman açıklanıyor? 2026 LGS sınav sonuç açıklanma takvimi
- YKS SONUÇ TARİHİ: Gözler ÖSYM'de! YKS 2026 sonuçları ne zaman erişime açılacak?
- Organize Suç Örgütlerine Baskın: 818 Milyon Liralık Mal Varlığına El Konuldu
- Malatya'da Özgür Doğan ve Tuba Doğan Çifti Feci Kazada Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.