Malatya
12 Eylül, 2025, Cuma
  • DOLAR
    41.32
  • EURO
    48.57
  • ALTIN
    4859.2
  • BIST
    10.383
  • BTC
    115653.41$

Â'Bilinçli Kadın, Bilinçli ToplumÂ' Projesi


Â'Bilinçli Kadın, Bilinçli ToplumÂ' Projesi
Â'Bilinçli Kadın, Bilinçli ToplumÂ' Projesi

Malatya Valisi ve Emniyet Müdürü'nün eşleri, proje kapsamında açılan kursların kursiyer kadınları ziyaret etti. 
Işık Kadınlar Derneği'nin dernek binasında açtığı makrome ve bilgisayar kursunu ziyaret eden Vali Vasip Şahin'in eşi Şeyma Şahin ve Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'ün eşi Seyyide Aygün, kursiyer kadınlarla görüşerek, bilgi aldılar.
Işık Kadınlar Derneği Başkanı Aysel Çelikyay, “Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında ‘Bilinçli kadın ve bilinçli toplum' projemizi bugün başlattık. Proje kapsamında kasnakta el nakışı, şiş ve tığ el örgüsü kursu alıyorlar. Kurslarımız sonunda sergi açacağız. Ayrıca bilgisayar kursu da açtık” ifadelerini kullandı.
Çelikyay, “Sayın Valimiz ve Emniyet Müdürümüzün eşleri bizi ziyaret ettiler. Öğrencilerimizin yaptığı işyeri gördüler” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!