Â'Birbirimizi Çok Hırpaladık.Â'

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Hekimhan ilçesine bağlı Ballıkaya köyünü ziyaret etti.
Şahin ziyarette yaptığı konuşmada, "Biz hep beraberiz, biriz, kenetlenmek zorundayız. Bu topraklarda geçmişte çok büyük yaralar aldık. Birbirimiz çok hırpaladık. Bu ülkede Kürt'ü, Türk'e, Alevi'yi, Sünni'ye, sağcıyı solcuya kırdıran insanlar emellerine belki bir nebze olsun ulaştılar, ama asıl darbeyi yiyen, yara alan bizler olduk. Bunlara bir son vermemiz, bir daha yaşamamamız için biz bu ortamları oluşturmak zorundayız" dedi. Siyaseti her zaman için amaç değil, araç olarak gördüklerini belirten Milletvekili Şahin şöyle konuştu:
“AK Parti'nin iktidara gelmesi benim düşüncelerimin, benim yaşantımın, bozulmasını istemediğimiz kardeşlik ruhumuzun pekişmesi için fayda sağlıyorsa onunla birlikte yol alırız. Onun dışında kendi emellerim için hiç bir zaman siyaseti düşünmedim, düşünmem de. Eğer buraya gelip iki arkadaşımla dost ve kardeşlik üzerine bir mesafe alabilmişsek bizim en büyük kazancımız bu olur. Ben buraya gelip de 3-5 arkadaşımla dertleşebiliyorsam siyasetteki en büyük kazanımlarımızdan birisi de bu olur."
Ballıkaya köylülerinin köylerini uzun yıllardan sonra ilk kez bir milletvekilinin ziyaret ettiğini ve bu ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduklarını söylemeleri üzerine Milletvekili Mustafa Şahin, "Ben bugün buraya ilk gelen milletvekili keşke olmasaydım. Keşke benden önce buraya gelinmiş olunsaydı. Bizim arkadaşlarımız mutlaka uğruyorlar. Diğer köylere de uğruyorlar. Yalnız bu köy için demiyorum. Gitmiş olduğumuz yirmi köyün en az 7-8 tanesi Alevi köylerimizdir. Sırada hangi köy varsa oraya gitmişimdir. Hiçbir köyü öncelememişimdir. Eğer ben iktidarın milletvekiliysem, iktidara vereceğiniz reçete ayrıdır, muhalefet milletvekiline vereceğiniz reçete ayrıdır. Bunları da biz takip etmek zorundayız" ifadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Çiftçiler Tarlada Öğrenecek: Tarla Okulları Malatya’da Başladı
- MAGİNDER’de Malatya Gündemi Masaya Yatırıldı: Kayısı, Ekonomi Ve Hızlı Tren İçin...
- Binlerce Başvuru Arasından Sıyrılan Genç Mühendisler Ödül İçin Tulga Havalimanı’nda Piste Çıktı
- Muhalefet Kanadından Sami Er’in Ankara Ziyaretine Yönelik Eleştiriler Geldi
- Bakan Uraloğlu Malatya ve Sivas Temaslarına Darende İlçesinden Başladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.