Â'İŞBAŞI EĞİTİMİÂ' PROGRAMI

Çalışma Ve İş-Kur Malatya İl Müdürü Vahap Toman, “İşverenler için avantajlı olduğunu düşündüğümüz, İşbaşı Eğitimi uygulaması başlattık” dedi.
Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) İnşaat Komitesi Başkanı Serhat Özbek ve yönetim kurulu ve üyeleri, Çalışma Ve İş-Kur İl Müdürü Vahap Toman ve yardımcıları ile dernek merkezinde üyeler ile işbirliği konusunda bilgi alışverişinde bulundular.
Toplantıda konuşan İl Müdürü Vahap Toman, işbaşı eğitim programlarının önemine değinerek, “İşverenler için avantajlı olduğunu düşündüğümüz bir uygulama başlattık. Biz buna işbaşı eğitimi diyoruz. Sigortalı en az 2 işçi çalıştıran özel işyerleri kurumumuza müracaat ederek, bir işçi daha alma hakkına sahip olacak” dedi.
Ayrıca toplantıda işadamları ve basın mensuplarına İş-Kur'un faaliyetleri; işgücü yetiştirme kursları, işbaşı eğitim programları, çalışma hayatı mevzuatı, teşvik yasaları ve iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri hakkında bilgi verildi.
Program işadamlarının sorularının cevaplanmasının ardından sona erdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hekimhan’da Maden Tartışması Büyüdü! Vatandaşlar Toprak ve Suları İçin Meydana Çıktı
- Malatya’da 8 Aylık Güvenlik Bilançosu Açıklandı: 4 Bin 26 Aranan Şahıs Yakalandı
- Malatyalı Depremzede Esnaf İçin Kritik Gelişme! Talepler Cumhurbaşkanlığı Gündemine Alındı
- Battalgazi’de Mahallelerin Talepleri İçin Ortak Çalışma Başladı
- KPSS Alan Bilgisi Sınıf Giriş Belgeleri Erişime Açıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.