Â'Şampiyonun yeni hedefleri varÂ'

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Malatya İnönü Üniversitesispor, yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.
Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde namaglup şampiyon olan İnönü Üniversitesispor, bu sezon 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde mücadele edecek. Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) hedefiyle yeni sezona başlayacak olan İnönü Üniversitesispor, üniversitenin 40. yılında hedefine ulaşmanın planlarını yapıyor.
İnönü Üniversitesispor Teknik Sorumlusu Murat Kurt, geçen sezon 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde iyi bir performans ortaya koyarak, namaglup 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'ne çıktıklarını anımsattı.
Kurt, bu sezon yeni bir kadro oluşturduklarını ifade ederek, "Geçen sezon takım olarak iyi bir performans ortaya koyduk. Bu sezonda o başarılı performansı sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz BAL Ligine çıkmak. Bu anlamda da önümüzdeki hazırlık dönemini en iyi şekilde geçirip, sezon sonunda da hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.