Â'Şiddetin Yaşandığı Evden Hayırlı Evlat ÇıkmazÂ'

Â'Şiddetin Yaşandığı Evden Hayırlı Evlat ÇıkmazÂ'
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Darende'de “Hazreti Peygamber ve İnsanlık Onuru” konulu bir konferans düzenlendi.
Esnaf Kefalet Kooperatifi Salonu'nda düzenlenen konferans öncesinde Darende Müftüsü Ahmet Varol yaptığı konuşmada Hazreti Muhammed'in insanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlaki erdemlerin odaklandığı bir şahsiyet olduğunu bildirdi.
Konferansa konuşmacı olarak katılan Malatya İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Çolak, Peygamberimizin hayatından örnekler verdi. Sürekli olarak huzursuzluğun, saygısızlığın ve şiddetin yaşandığı evden hayırlı evlat çıkmayacağı görüşünü savunan Çolak, ailelerin saygı, anlayış ve örnek olmada toplumun temelini oluşturduğunu ifade ederek, anne babaların çocuklarının öncelikle iyi bir ahlaka sahip olmalarını sağlaması gerektiğini dile getirdi.
Daha sonra Somuncu Baba korosu tarafından ilahiler seslendirildi.
Kaymakam Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı İsa Özkan, ilçedeki resmi kurum müdürleri, sivil toplum örgüt yöneticilerinin de iştirak ettiği konferans sonunda tüm katılımcılara gül ve Hazreti Muhammed'le ilgili kitaplardan hediye edildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İtfaiye Ekipleri Zamanla Yarıştı: Kentin Dört Bir Yanından Alevler Yükseldi
- Malatyalı Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in Özel Kalem Müdürü Sadık Can Köksal Gözaltına Alındı
- Malatya'da Yılan Savar Muhtar Olarak Tanınan Ali Berktaş Metrelik İki Kara Yılanını Elleriyle Yakaladı
- Yeşilyurt'ta Yapımı Tamamlanan Hacı İbrahim Güngör Taziye Evi Hizmete Açıldı
- Öztürk: Malatya'daki Muhalefet Boşluğunu Bundan Sonra İYİ Parti Fazlasıyla Dolduracak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.