Â'Suriyeli Çocuklar ÜşümesinÂ' kampanyası başlatıldı.

Türkiye'de yaşayan Suriyeli çocukların kışı daha sağlıklı geçirmeleri için ‘Suriyeli Çocuklar Üşümesin' kampanyası başlatıldı.
Malatya Işık Kadınlar Derneği tarafından Suriyeli Çocuklar Üşümesin kampanyası ile örgü örme etkinliği başlatıldı. Malatya'da bulunan konteynır kentte yaşayan Suriyeli çocuklara destek amacıyla başlatılan kampanya çerçevesinde yardım etmek isteyen Malatyalı bayanları atkı, bere, hırka, yelek ve patik gibi kışlık giysileri örmeye teşvik ediliyor.
Yünlerin dernek tarafından dağıtılacağını açıklayan Işık Kadınlar Derneği Başkanı Aysel Çelikyay, “Malatyalı bayanlarımızı, Suriyeli çocuklara kış günlerinde üşümemeleri için atkı, bere, hırka, yelek ve patik gibi giysileri örmeye teşvik ediyoruz. Kışlık giysileri örmek isteyen bayanlarımıza yünleri biz vereceğiz” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Doğanşehir’de Yol Değil, İsmail Amca Gitti…
- Pütürge’de Yeni Hayat Yükseliyor: 813 Konutluk Projede İlk Etap Tamamlandı
- Bir Genç Kız Hayatını Kaybetti, Karaciğeri Malatya’da Hayat Verdi!
- Yıldıztepe’de Beton Çilesi: Ceza Var, Dur Deyen Yok!
- SAĞLIKTA YENİ ROTAMIZ VENEZUELA: İKİ ÜLKE ARASINDA KRİTİK YUVARLAK MASA!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.