Abdullah Amca, son yolculuğuna uğurlandı

Pütürge ilçesi Nohutlu Mahallesi eski muhtarı Kore Gazisi Abdullah Tilbaç için, Malatya şehir mezarlığında resmi tören düzenlendi.

Malatya’da, 100 yaşında olan Kore Gazisi Abdullah Tilbaç vefat etti.
Pütürge ilçesi Nohutlu Mahallesi eski muhtarı Kore Gazisi Abdullah Tilbaç, yaşlılık ve çok organ yetmezliğinden tedavi gördüğü Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde vefat etti.

Nüfus kaydında 1923 doğumlu görünen, ancak 110 yaşında olduğu belirtilen Kore Gazisi Tilbaç için Malatya şehir mezarlığında resmi tören düzenlendi. Törene, Vali Hulusi Şahin, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, Pütürge Kaymakamı Özgü Özen, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İl Jandarma Komutan Vekili Alb. Cihan Çetin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı İbrahim Cengiz, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.