dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64365.184$

Acil nakit ihtiyacına faizsiz teklifte son gün! 10 bin TL anında hesaba geçecek! İki ay ön ödemesiz nakit desteğine başvuru için…

Acil nakit ihtiyacına faizsiz teklifte son gün! 10 bin TL anında hesaba geçecek! İki ay ön ödemesiz nakit desteğine başvuru için…
Kuveyt Türk acil nakit ihtiyacı olan müşterisine özel kampanyasını duyurdu. Yüksek faiz oranlarına adeta savaş açan bu yeni kampanya 10.000 TL'ye kadar Faizsiz ve iki ay ertelemeli nakit fırsatı sunacak.
Narin

Bankaların sunduğu tekliflere bir yenisi daha ekleniyor. Kredi faiz oranları ile uğraşmaya gerek kalmadan nakit paraya sıkışanlar için acil 10.000 TL hızlı kredi fırsatı sunuldu. Kuveyt Türk başlattığı kampanya ile nakde ihtiyaç duyan müşterisine özel bir ayrıcalık tanıdı. Faizsiz finansman desteğine başvuruyu açık hale getirdi.

10 BİN TL FAİZSİZ FİNANSMAN DESTEĞİ NASIL ALINIR?

Kuveyt Türk'ün sunmuş olduğu bu destekten faydalanmak isteyenler için bugün son gün. 10.000 TL'ye kadar her türlü acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler başvurusunu online platform üzerinden gerçekleştirebilir. Bankaya gitmeye gerek kalmadan hemen şu anda Kuveyt Türk Mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kartı başvurusu yapılabilir.

Kampanya dönemi sona ermeden önce kullanım politikaları dikkate alınarak başvurusu gerçekleştirilen her müşteri kredi findeks notu üzerinden değerlendirilir. Olumlu ya da olumsuz geri dönüş gerçekleştirilir.

İKİ AY ERTELEME SEÇENEĞİ İÇİN SON GÜN!

Kuveyt Türk'ün Mayıs ayı içerisinde geçerli bu kampanyası için son gün geldi çattı. 10.000 TL'ye kadar talep edilebilecek faizsiz bu destek iki ay ertelemeli olarak kullanılabiliyor. Sadece mobil uygulama üzerinden görüntülü görüşme yolu ile Kuveyt Türk hesabı açtırmak yeterli oluyor.

10 BİN TL FAİZSİZ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kuveyt Türk ile sunulan bu finansman desteği için Kuveyt Türk Mobil uygulaması içerisinde yer alan “İhtiyaç Kart başvurusu” alanı kullanılmalıdır. Görüntülü görüşme yolu ile müşteri hesabı oluşturan her yeni müşteri İhtiyaç Kart başvurusunda bulunmalıdır.

Banka tarafından yapılacak inceleme sonrasında sonucu sms yolu ile müşteriye iletilir. 2 ay ertelemeli ve 6 ay vade fırsatı ile 10.000 TL finansman için başvuru dönemi devam ediyor. Kampanya kapsamında her müşteri en fazla bir kez bu destekten yararlanabilir. Tek kullanımlık olan bu kampanya farklı kampanyalarla birleştirilerek kullanılamıyor.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!