Adalet Bakanı yeni adliye binası alanını inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya programı öncesi kente gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni yapılacak adliye binası ve bölge adliye mahkemesi yerlerinde incelemelerde bulundu.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Dün gece kente gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programı öncesi Yeşiltepe’de bulunan eski askeri hastanesi yerine yapılacak olan yeni adliye binası alanında incelemelerde bulundu. Buradan da yeni kurulan Malatya Bölge Adliye Mahkemesinin taşınacağı eski Teknokent Koleji binasına geçen Bakan Bekir Bozdağ, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
GEZİYE KATILANLAR
Bakan Bozdağ’ın inceleme gezisine, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya milletvekilleri Bülent Tüfenkci ile Öznur Çalık, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da eşlik etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Selçuklu Mahallesi Modern Taziye Evine Kavuştu
- Malatya Ticareti İçin Artan Dükkanlar Kiracı Esnafa Satılsın
- Beydağı’nda Pedallar Malatya İçin Çevrildi: 650 Sporcu Yarışta
- İkizce TOKİ Konutlarının OSB Çalışanlarına Faizsiz Satılması Teklif Edildi
- Şahnahan Mahallesi’nde 60 Hane Doğalgazsız Kaldı! BBP Yerinde İnceleme Başlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.