Adana’da Kayıp Olan Genç Kız 13 Gün Sonra Malatya’da Bulundu!

16 yaşındaki E.K., 9 Temmuz’da Adana’daki evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ailesinin günlerce süren bekleyişi, Malatya’dan gelen haberle sona erdi.
13 Günlük Kayıp, Malatya’da Sona Erdi
Adana’nın Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi’nde yaşayan 16 yaşındaki E.K., 9 Temmuz’da “dışarı çıkıyorum” diyerek evinden ayrıldı. O günden sonra genç kızdan bir daha haber alınamadı.
Kayıp başvurusu, aynı gün ailesi tarafından Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği’ne yapıldı. E.K.’nin annesi Fındık K. ve babası Süleyman K., kızlarından gelecek bir haber için günlerce umutla bekledi.
Malatya’daki Polis Merkezine Kendi Gitti
Emniyet birimleri kayıp ihbarının ardından geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Ailenin umutlu bekleyişi, 13. günün sonunda Malatya’dan gelen sevindirici haberle sona erdi. Genç kız, Malatya’da bir polis merkezine kendi isteğiyle giderek durumunu bildirdi.
Sağlık kontrolünden geçirilen E.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Soruşturma Sürüyor
Genç kızın kayboluşuyla ilgili detaylar henüz netleşmezken, emniyet birimlerinin olayı tüm yönleriyle araştırdığı bildirildi. Ailenin ve kamuoyunun derin bir nefes aldığı olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.