Malatya
06 Ağustos, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    40.68
  • EURO
    46.95
  • ALTIN
    4402.7
  • BIST
    10.897
  • BTC
    114294.69$

Adem Büyük sahalara dönüyor


Adem Büyük sahalara dönüyor
Evkur Yeni Malatyaspor'da Bolu kampında sakatlanan takım kaptanı Adem Büyük'ün tahmin edilenden daha kısa sürede sahalara döneceği belirtildi.

HABER MERKEZİ-MALATYA

Evkur Yeni Malatyaspor'da Bolu kampında sakatlanan takım kaptanı Adem Büyük'ün tahmin edilenden daha kısa sürede sahalara döneceği belirtildi.


ADEM BÜYÜK'TEN GÜZEL HABER

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Termal Tesisleri'nde sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor'da antrenmanda bir pozisyonda kaleci Farnolle ile çarpışarak kaburgasını kıran Adem Büyük'ün sakatlık sürecinin daha kısa sürebileceği belirtildi. Tecrübeli oyuncunun kamptan ayrılmadığı, birkaç günlük istirahatin ardından düz koşulara başlayacağı bildirildi.

HAZIRLIK MÜSABAKASI OYNANACAK

Bunun yanında kampta günde çift antrenman yapan Malatya temsilcisinde hazırlıkların yoğun tempoda sürdüğü ifade edildi. İzinli olan Arturo Mina ve Sadio Diallo'nun da katıldığı Bolu kampında sarı-kırmızılıların, 10 Temmuz Salı günü bir hazırlık müsabakası daha oynayacağı bildirildi.
Hazırlık maçının ardından 11 Temmuz Çarşamba günü çalışmalarını tamamlayarak 1 günlük izne ayrılacak olan Malatyaspor, 1 günlük iznin ardından ikinci etap kampı için 13 Temmuz'da Topuk Yaylası Tesisleri'nde yeniden bir araya gelecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!