AHMET ÇAKIR'A ÖĞRETMENLERDEN ZİYARET

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cumhuriyet İlköğretim OkuluÂ'ndan bir grup öğretmen Malatya Belediye Başkanı Ahmet ÇakırÂ'ı ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette konuşan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Ahmet Demircioğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ziyarette bulunduklarını belirterek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise öğretmenlik mesleğinin kutsal ve güzel bir meslek olduğunu söyledi.
Geleceğin inşasında öğretmenlerin önemli görevler üstlendiğini vurgulayan Başkan Çakır, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi öğretmenlerimiz yetiştiriyor. Öğretmenlerimiz genç kuşaklarımız için örnek modellerdir. Binlerce yıl yaşayacak güçlü bir ülke olmamızın temelinde öğretmenlerimizin çalışmaları ve emeği yatıyor. Öğretmenlerimiz bu sorumluluklarını fazlasıyla yerine getiriyorlar. Bu vesileyle bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, öğretmenlere çeşitli hediyelerin yanı sıra Malatya Belediyesi kültür yayınlarından oluşan kitap seti hediye etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İtfaiye Ekipleri Zamanla Yarıştı: Kentin Dört Bir Yanından Alevler Yükseldi
- Malatyalı Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in Özel Kalem Müdürü Sadık Can Köksal Gözaltına Alındı
- Malatya'da Yılan Savar Muhtar Olarak Tanınan Ali Berktaş Metrelik İki Kara Yılanını Elleriyle Yakaladı
- Yeşilyurt'ta Yapımı Tamamlanan Hacı İbrahim Güngör Taziye Evi Hizmete Açıldı
- Öztürk: Malatya'daki Muhalefet Boşluğunu Bundan Sonra İYİ Parti Fazlasıyla Dolduracak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.