Aile Hekimleri bilgilendirildi

Malatya’da aile hekimlerine, “Akılcı İlaç, Antibiyotik Kullanımı Eğitimi” verildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
İl Sağlık Müdürlüğü Ek Hizmet Binası konferans salonunda, İl Sağlık Müdürlüğü İlaç ve Eczacılık Birimi tarafından aktif görev yapan 210 aile hekimine 3 ayrı oturumda Sağlık Bakanlığı'nın eğitim modülleri kapsamında “Akılcı İlaç, Antibiyotik Kullanımı Eğitimi” gerçekleştirildi. Eğitimde, yetişkin ve çocuk hastalarda, Deri ve Yumuşak Doku, Gastroenterit , Otit , Pnömoni , Akut Tonsillofarenjit, Üriner Sistem Enfeksiyonları gibi üst başlıklarda Akılcı Antibiyotik Kullanımı konularında uzmanlar ayrıntılı bilgi aktardı.
EĞİTİM PROGRAMINDA SORULAR CEVAPLANDIRILDI
İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana bilim Dalından Uzm. Dr. Öğr. Üyesi Adem Köse, Malatya Eğitim Ve Araştırma Hastanesinden Enfeksiyon Hast. Uzm. Dr. Yusuf Kul ve Çocuk Hast. Uzm. Dr. M. Selçuk Sinanoğlu tarafından verilen, "Akılcı İlaç, Antibiyotik Kullanımı Eğitimi" soru cevap bölümü ile sona erdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Zirai Donun Ardından Tarımda Fizyolojik Yıkım Başladı: Malatya’nın Altın Değeri Kayısı Bu Yıl Yok, Gelecek De Belirsiz
- Zam Planları Gerçekleşirse Rekabet Kurumu Derhal Müdahale Etmeli!
- Ailelere Ekonomik Destek: 523 Bin Vatandaşa Ödeme Yapıldı
- İstanbul’daki Deprem Riski Malatyalıların Gözünü Korkuttu
- Malatya’da Yeni Eğitim Yılına Resmi Başlangıç Yapıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.