Ak Parti Aday Adayları Heyecanlı!

AK PARTİ MALATYA ADAY ADAYLARINDA HEYLECAN
AK Parti'den Malatya'da belediye başkan aday adayları heyecan yaşıyor.
30 Mart 2014'de yapılacak olan yerel seçimde belediye başkanı olmak isteyip de aday adaylığı için başvuru yapan 126 aday adayının durumunun bugün AK Parti Genel Merkezi'nde yapılacak olan toplantıda ele alınacağı bildirildi.
Malatya'nın büyük şehir olması nedeniyle merkez ilçe Yeşilyurt ve Battalgazi ile 11 ilçe belediye başkan adaylarının bugünlerde açıklanmasının beklendiği öğrenildi.
AK Parti Genel Merkezi yetkililerinin milletvekillerinin aday adayları ile görüşünü aldı, gerek temayül yoklaması, gerek parti yoklaması ve anketlerin sonuçlarının birleştirilip adayların açıklanacağı belirtildi.
Malatya'nın büyük şehir olması nedeniyle büyük şehir adayı olarak mevcut başkan Ahmet Çakır açıklanmıştı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ABD’de Kur’an Yakıldı! Bu Ateş Siyaseti Değil, İnsanlığı Yakar
- Bugün Malatya, Yarın Türkiye: Deprem Ülkesi Çatırdıyor
- 3 Kabaklı Sonbahar Tarifi: Çorba, Graten ve Püre
- Malatya’da Elektrik Kesintisi Alarmı: Onlarca Mahalle 27 Ağustos’ta Saatlerce Enerjisiz Kalacak
- Malatya’da Çarşamba Hava Durumu Açıklandı: Termometre 34 Dereceyi Gösterecek
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.