dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2325.4
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70358.73$

Ak Parti seçim bürosu yoğun katılımla açıldı


Ak Parti seçim bürosu yoğun katılımla açıldı
AK Parti Malatya seçim bürosu hizmete açıldı. Yoğun ilginin olduğu açılışta, yapılan konuşmalarda Malatya’nın rekor bir oyla seçimleri kazanacağı ifade edildi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar'ın seçim Bürosu açıldı. 

AÇILIŞA KATILANLAR
Akpınar Mahallesi Çevreyolu üzerindeki seçim bürosu açılışına adayların yanı sıra AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 

"ŞEHRİMİZ DIŞARIDAN GÖÇ ALIR HALE GELDİ"
Yeşilyurt Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Çınar, 2014 yılında Malatya'nın Büyükşehir olması ile bir gelişme trendi yakaladığını dile getirerek “Şu anda da dünyada da, Türkiye'de de artık şehrimiz kendi kendine gelişimini tamamlayan, kendini büyüten, kendi kendine yeten ve dışarıdan göç alır hale geldi. Bizlerde buna öncülük eden, buna yardım eden, buna en önde gitmeye çalışan bir yapıda ve tarzda olduk. Sizlerle birlikte bu seviyeye getirdik. İnşallah bu yakaladığımız çıtayı yeni dönemde de, yeni dinamizm, yeni enerji, yeni adaylarımız ile geliştireceğiz ve daha iyi noktalara getireceğiz” dedi. 

1002_301

GÜRKAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERDİ
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemine değinerek, “Ben bu seçimi normal bir seçimin ötesinde memleketimizin birliğinin, dirliğinin, beraberliğinin, düzeninin, temayüz ettiği, gönül belediyeciliği ile taçlandırdığı bir seçim olarak görüyorum. Şimdiye kadar hangi partiye oy vermişse vermiş, hangi düşünceye mensupsa mensup, hangi ideolojiye, hangi cemaat, cemiyet, meşrep, tarikata mensupsa, hepsi Malatya paydası adı altında, birlik, beraberlik örneğinin en güzel temayüz ettiği bu tabloyu, bu fotoğrafı oluşturdu. Bu fotoğrafı oluşturan tüm Malatya'da yaşayan 800 bin insana da teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum, hepinizden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. 

"SEÇİMDE REKOR KIRILACAK"
Gürkan, 31 Mart seçimlerinde Türkiye rekorunun Malatya'da kırılacağını söyleyerek, “31 Mart'tan sonra Cumhurbaşkanımızın açıkladığı manifestoyu Malatya'ya teşmil etme, akabinde de rol model olarak da Türkiye'ye teşmil etme gayreti ve çabası içerisindeyiz” şeklinde konuştu

1004_126

"MALATYA'DA İLKİ BAŞARACAĞIZ"
AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca'da, parti olarak ilk merkezde ilk seçim bürosunu açtıklarını dile getirerek “Bu seçim, nasip olursa Türkiye'nin geleceğine damga vuracak bir seçim olacak. Malatya'da birlik ve beraberliğimizi tüm Türkiye'ye duyurmuş olacağız. Nasip olursa, Türkiye'de almış olduğumuz sonuçlarla da birlik ve beraberliğimizi dünyaya göstereceğiz. Malatya'da Türkiye'ye bir ilki göstereceğiz. Sizlerin desteği ile sizlerin gayreti ile hep beraber çalışarak, ayrım gözetmeden, tüm partilere oy vermiş hemşehrilerimizi ziyaret ederek, onların gönüllerini kazanmaya çalışarak, Malatya'da ilki başaracağız. Tüm ilçelerimizde AK Parti belediyecilik hizmetlerini, ittifak adaylarımızla beraber yaşatacağız” ifadelerine yer verdi 

"MALATYA HER SEÇİMDE DERECELER YAPIYOR"
AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise, Malatya'da Türkiye rekoru kıracaklarını dile getirerek “Allah nasip ederse Malatya her seçimde dereceler yapıyor. Bu seçimde bir başka güzellik olacak. İnşallah Türkiye rekoru kıracağız. Bunun için Malatya'mız da hazır, teşkilatımızda hazır, belediye başkan adaylarımızda hazır. Tüm Malatyalı hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz" dedi. 

1005_82

"YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"
AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır'da, her seçim olduğu gibi AK Parti teşkilatının sahada olduğunu belirterek, "Malatya'yı, ülkesini düşünen teşkilat mensuplarımız yoluna devam ediyor. Biz bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. AK Parti'nin kenetlenmesi, teşkilatların kenetlenmesi, bu davaya inananların kenetlenmesi önemlidir. Bu dava, Türkiye davasıdır, bu dava gelecek davasıdır. Bu millet kendisine hizmet edeni çok iyi biliyor" diye konuştu. 

KONUŞMALARIN ARDINDAN SEÇİM BÜROSU AÇILDI
Yapılan konuşmaların ardından AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar'ın ortak Seçim Bürosunun açılışı gerçekleştirildi. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!