AK Parti Sözcüsü Çelik: Emekli Maaşına Yönelik Çalışma Sürüyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, en düşük emekli maaşına yönelik, çalışma yapıldığını kaydederek, "Çalışma devam ediyor, herhangi bir karar verilmiş değil. OVP'nin korunması esas olmak üzere toplumumuzun her kesiminin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, en düşük emekli maaşına yönelik, çalışma yapıldığını kaydederek, "Çalışma devam ediyor, herhangi bir karar verilmiş değil. OVP'nin korunması esas olmak üzere toplumumuzun her kesiminin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından basın açıklaması yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik, en düşük emekli aylığına yönelik sorusunu da yanıtladı.
HENÜZ KARAR VERİLMEDİ
Emekli konusuyla ilgili bir konu üzerinde çalışıldığını ifade eden Çelik, "Bugün ve yarın da bu çalışma devam edecek. Herhangi bir karar verilmiş değil. Fakat bir karar verilmediği için şu zamana yetişir, yetişmez diyemeyiz. Orta Vadeli Programın korunması esas olmak üzere, bu disiplinin korunması esas olmak üzere toplumun her kesiminin yanında olacağız" dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.