dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.9
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62965.262$

Ak Partili Belediye Başkanı CHP'ye mi geçiyor?


Ak Partili Belediye Başkanı CHP'ye mi geçiyor?
Malatya’da yeniden aday gösterilmeyen AK Parti’nin mevcut başkanlardan Haluk Cömertoğlu diğer partilerden teklif aldı. Cömertoğlu: 'Teklifleri değerlendireceğim, önemli olan hizmet'dedi.
Narin

HABER MERKEZİ-ARAPGİR

31 Mart yerel seçimler öncesi Malatya'da siyasi hareketlilik devam ediyor. Partisi tarafından aday gösterilmeyen Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu CHP'ye mi yeşil ışık yaktı?

SOĞUK RÜZGARLAR ESİYOR

Ak Parti tarafından Malatya ve ilçelerindeki adaylar açıklandığında bazı mevcut belediye başkanları tekrar aday gösterilmedi. Bu durum aday gösterilmeyen mevcut belediye başkanları ile Ak Parti arasında soğuk rüzgarların esmesine sebep oldu. Böylece belediye başkanlarının nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden kırgınlığını ifade eden Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nun yeni hamlesi ise oldukça şaşırttı. Kamuoyunda açıklanan bazı adayların kabul görmediği yönünde de yorumlar yapılıyor. Halk tarafından sevilen, sayılan ve tekrar aday olarak görülmek istenilen belediye başkanlarının nasıl bir yol çizeceği de şu sıralar gündemden düşmüyor. 

"BU HAFTA KARARLARIMIZI VERMİŞ OLACAĞIZ"

10 yıldır ciddi bir emek verdiğinin atını çizen Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu:  “Bir yerden aday olmadık ama bu aday olmayacağız anlamına gelmiyor. Tüm partilerden ciddi teklif var. Bu hafta inşallah kararlarımızı vermiş olacağız. Milletin kendine ait bir yönetici profilini burada görmesi gerekiyor. Bize emanet edilen makam millete aittir; biz şahidiydik, şahitliğimizi güzel yaptık. Amelimizi güzel yapmaya çalıştık. Bir dönem daha yaparız belki, daha fazlası yok ama 10 yıl yeterli bir süredir. Ben ticaret sahnesinden gelmiş biriyim, ticaretimi unuttum ama sonuçta yine ticaret sahnesine dönebilirim. Diğer partilerden adaylık durumum ise; bu konuyla ilgili net açıklamam önümüzdeki hafta içinde belirlenmiş olacak, süreci değerlendireceğiz”dedi. 

1002_154

"CHP'DEN AÇIK TEKLİF ALDIM"

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu: "İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partis'iyle yakın temastayız. Ama Cumhuriyet Halk Partisi'nin açık bir teklifi var. Ben de bu konuda cevabımı bekletiyorum, istişare edip karara varacağız inşallah. Bu makamlar bizden öncekiler gibi bizden sonrakilerde de hizmet beklenen makamlar olacak. Millet kendisine hizmet edeni, partisine bakmadan kendisine bedel ödeten değil bedel ödeyen adaylarını bulsunlar. Partiler vazgeçilmez değildir; vazgeçilmez olan insandır ve insana hizmettir”

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!