Ak Partililerden Huzurevi Ziyareti

Malatya Huzurevi'nde kalan yaşlılar, AK Partililer tarafından ziyaret edildi.
AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez, il ve merkez ilçe parti yöneticilerinin katıldığı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki huzurevi ziyaretinde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt ile huzurevi ilgilileri de yer aldı.
Ziyaretle ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, sosyal devlet olma yolunda her gün daha ileri giden Türkiye'de, AK Parti iktidarları sayesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk yurtları ve huzurevlerinde her geçen gün daha iyi fiziki gerçekleşme sağlandığını belirtti.
Tüfenkçi, Kurban Bayramı nedeniyle ziyaret ettikleri yaşlıların bir istekleri olup olmadığını sorarak, dualarını da almak istediklerini kaydetti.
Bu arada, Malatya Huzurevi'nde 86 yaşlının kaldığı öğrenildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kale'de Üreticinin Yüzü İkinci Hasatla Güldü
- Gürün-Darende Yolunda Çalışmalar Masada: Uraloğlu Karayolları Ekibiyle Buluştu
- Çiftçiler Tarlada Öğrenecek: Tarla Okulları Malatya’da Başladı
- MAGİNDER’de Malatya Gündemi Masaya Yatırıldı: Kayısı, Ekonomi Ve Hızlı Tren İçin...
- Binlerce Başvuru Arasından Sıyrılan Genç Mühendisler Ödül İçin Tulga Havalimanı’nda Piste Çıktı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.