AK Parti'nin seçim vaatlerinden biri için çalışmalarda sona gelindi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Üniversite öğrencisine vergisiz telefon vaadiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yaptığı açıklamada: "Üniversite öğrencilerine vergisiz cep telefonu desteği AK Parti'nin seçim vaatlerinden biriydi. Konuyla ilgili çalışmalarda sona gelindi. Nihai açıklama kısa sürede yapılacak" dedi.
VERDİĞİMİZ SÖZLERİ ADIM ADIM TUTACAĞIZ
Kacır, “Bizim gençlere verdiğimiz birtakım sözler var. Bu sözleri adım adım tutmak gibi bir gayemiz var. Henüz seçimin üzerinden 2-3 ay geçti ama cumhurbaşkanımız verdiğimiz sözleri tutmak konusunda da ilgilileri, bizleri talimatlandırıyor. Normalde 5 yıllık bir süremiz var ama ertelemek değil gayemiz. Bir an evvel milletimize verdiğimiz sözleri tutmak niyetindeyiz" sözlerini kullandı.
HABER MERKEZİ-ANKARA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kodamanlar Yerini Korurken Esnafa Hücre Mi Düşüyor? Yeni Çarşıya Hücre Diyenlere Vali Yavuz’dan Yanıt Geldi!
- Başkan Bayram Taşkın Kurtuldu, Geri Kalan Herkes Hedef Oldu!
- Malatya’da Sıcaklık Alarmı: Nem Düşüyor, Termometre 35’i Gösteriyor
- Malatya’da Bugün 9 Kişi Hayatını Kaybetti: İşte 24 Ağustos’un Vefat Listesi
- Malatya OSB’de Obruk Paniği: Çalışma Alanında Çöktü!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.