Akçadağ Ampute ilk maçında galip

Malatya Akçadağ Ayyıldız Ampute Takımı ilk maçında 3 puanı aldı.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ve Türkiye futbol Federasyonunun organize ettiği Ampute 1. Lig'de Akçadağ Ayyıldız Ampute Kulübü, Adana Bedensel Engelliler Ampute takımını 1-0 yenerek 3 puanı aldı.
Malatya Ayyıldız Ampute Takımı olarak lige devam eden daha sonra kulübün almış olduğu karar doğrultusuyla ismini Akçadağ Ayyıldız Ampute Takımı olarak değiştiren takım Ligin ilk maçında Adana Bedensel Engelliler Ampute Takımını 1-0 yenerek 3 puanı haznesine yazması sevinçle karşılandı.
Akçadağ Ören Futbol Sahasında yapılan maça Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ Ayyıldız Ampute Kulübü Başkanı Ali Karaoğlan, Çatyol Spor Kulübü Başkanı ve Ampute Takım Futbol Sorumlusu Hepsen Metin, Akçadağ Nitelikli Kalkınma ve Sosyal Dayanışma Derneği (ANKA) Başkanı Ömer İpek, Ören Mahalle Muhtarı Birol Çirkin, Meclis üyesi Aliseydi Turhan ile birlikte vatandaşlar katıldı.
Akçadağ Ayyıldız Ampute Kulübü Başkanı Ali Karaoğlan Takım ismini Akçadağ Ayyıldız olarak yapmalarında Akçadağ Belediyesinin ve Akçadağlıların büyük katkısı olduğunu kaydetti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yolculuğumuz Başlıyor: "İyi ve Başarılı İnsan" Yetiştirmenin 12 Temel Taşı
- Malatya Namaz Vakitleri 12 Eylül 2025: İmsak, Öğle, Akşam ve Yatsı Saatleri
- TOKİ’nin Rezerv Alanları Yükseliyor: 662 Konut Ve 62 Ticari Alan Mahalleye Yeni Bir Soluk Getiriyor
- Dolar 41,37 TL’ye Yükseldi, Euro 48,56 TL’de: 12 Eylül 2025 Döviz Kurları
- Altın Fiyatlarında Yeni Zirve: Gram 5.015 TL, Çeyrek 8.233 TL’ye Yükseldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.